1 Kook de suiker met slagroom, water en de vanille in een hoge pan; het volume kan tijdens het koken 4x toenemen. Verhit tot precies 115°C (meet met een kookthermometer). Houd de wanden van de pan schoon met een nat kwastje.
2 Doe de fondant in een schaal, voeg de hete suikerstroop toe en roer een paar minuten goed door. Giet kleine rondjes borstplaat of vul een hartvorm op vochtig gemaakt bakpapier. Laat afkoelen.
Credits: recepten Cees Holtkamp – Fotografie Ernie Enkelaar – Productie Marian Flint
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.