Deze supercurry staat binnen een mum van tijd op tafel. De malse biefstuk wordt extra smaakvol door de rode curry, tauge en limoen. Serveer met noedels.
1. Meng het vlees met chilipoeder, kurkuma, zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan. Bak knoflook, gember, peper 1 minuut.
2. Bak de curryblaadjes 1 minuut mee. Voeg de bief toe, bak enkele minuten. Schenk de kokosmelk erbij. Laat 5 minuten zachtjes koken; voeg water toe. Roer taugé erdoor. Serveer met noedels en limoen.
2 personen
• 300 g biefstuk, in reepjes
• 1 tl chilipoeder
• arachideolie
• ½ tl kurkuma
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• stukje gemberwortel in plakjes
• 1 fijngesneden rode peper
• enkele curryblaadjes
• 200 ml kokosmelk
• handje taugé
• noedels en limoen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.