Rode kokoscurry met biefstuk

Ingrediënten

2 personen

• 300 g biefstuk, in reepjes

• 1 tl chilipoeder

• arachideolie

• ½ tl kurkuma

• 2 tenen knoflook, in plakjes

• stukje gemberwortel in plakjes

• 1 fijngesneden rode peper

• enkele curryblaadjes

• 200 ml kokosmelk

• handje taugé

• noedels en limoen

Bereiding

Deze supercurry staat binnen een mum van tijd op tafel. De malse biefstuk wordt extra smaakvol door de rode curry, tauge en limoen. Serveer met noedels. 

1. Meng het vlees met chilipoeder, kurkuma, zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan. Bak knoflook, gember, peper 1 minuut. 


2. Bak de curryblaadjes 1 minuut mee. Voeg de bief toe, bak enkele minuten. Schenk de kokosmelk erbij. Laat 5 minuten zachtjes koken; voeg water toe. Roer taugé erdoor. Serveer met noedels en limoen.