De afgelopen tijd ben ik meerdere recepten tegengekomen die soms nogal hoogdravend ‘wrapperloze gyoza-rijstbowls’ werden genoemd, met andere woorden geroerbakte gyoza-vulling op rijst – een gerecht voor mensen die wel zin hebben in gyoza, maar die geen diepvriesgyoza in huis hebben en te lui zijn om ze zelf te maken. Eerlijk gezegd is het vrij ingenieus: het is ongeveer zo snel en gemakkelijk als soboro en uiteraard smaakt het als een gyoza, maar kun je het met een lepel eten. Briljant!
Dit gerecht kun je 4 dagen in de koelkast bewaren.
Voor 2 tot 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.