De homemade dressing in deze salade bevat gorgonzola en krijgt hierdoor een hele speciale smaak. Super in combinatie met lichtzoete ui en geroosterde pijmboompitten.
1. Snipper een kleine rode ui in wat olijfolie tot hij glazig is. Voeg 4 el rozijnen en 1 el rodewijnazijn toe en bak kort mee. Haal de pan van het vuur.
2. Maak in de blender een dressing van 100 g gorgonzola, sap van ½ citroen, wat olijfolie, zout, peper en wat water.
3. Snijd 3 kropjes radicchio in kleine partjes en bak ze kort en in porties in een hete grillpan. Hussel ze met het uimengsel, wat rucola en geroosterde pijnboompitten door elkaar en serveer met de dressing.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.