Rabarbertoet met aardbeien

Rabarbertoet met aardbeien

Een echt zomerdessert, deze rabarbertoet. De combinatie van aardbei, rabarber en sinaasappelsap is super! Leuk om samen met je kids te maken. 

Bereiding



1. Snijd de rabarber in stukjes. Kook ze met het sinaasappelsap en 100 g suiker onafgedekt in 8-10 min. tot een ingedikte compote en laat deze afkoelen.

2. Snijd de aardbeien in stukjes. Roer de vanillesuiker door de sojayoghurt. Verdeel over vier hoge glazen of coupes achtereenvolgens de rabarber, de yoghurt en aardbeien.

3. Garneer elk glas met een lepel boerenjongens en een lange vinger.

4 personen

• 500 g rabarber

• 50 ml sinaasappelsap

• 250 g aardbeien

• 500 ml sojayoghurt (naturel of aardbei)

• 1 zakje vanillesuiker

• 4 el boerenjongens

• evt. suikerstengels of lange vingers


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine