Een echt zomerdessert, deze rabarbertoet. De combinatie van aardbei, rabarber en sinaasappelsap is super! Leuk om samen met je kids te maken.
1. Snijd de rabarber in stukjes. Kook ze met het sinaasappelsap en 100 g suiker onafgedekt in 8-10 min. tot een ingedikte compote en laat deze afkoelen.
2. Snijd de aardbeien in stukjes. Roer de vanillesuiker door de sojayoghurt. Verdeel over vier hoge glazen of coupes achtereenvolgens de rabarber, de yoghurt en aardbeien.
3. Garneer elk glas met een lepel boerenjongens en een lange vinger.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.