De zachte en zoete smaak van de brioche in dit gerecht gaat erg goed samen met de zoetzure rabarber en de frisse yoghurt.
1. Los de suiker op in 300 ml water op laag vuur.
2. Voeg ½ vanillestokje toe, laat 5 minuten koken.
3. Voeg de rabarber toe. Laat 8 minuten stoven tot deze gaar is.
4. Meng het merg uit het andere halve vanillestokje door de yoghurt.
5. Rooster de brioches licht. Serveer met rabarber en yoghurt.
2 personen
• 100 g suiker
• 1 gespleten vanillestokje
• 400 g rabarber, in stukjes van 5 cm
• 4 el yoghurt
• 2 minibrioches (zoete broodjes)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.