Een heerlijk quicherecept dat je als lunchgerecht kunt serveren. Eet met groene salade.
1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
2. Bak het spek goudbruin.
3. Vet een taartvorm in, rol het deeg uit en bekleed de vorm ermee.
4. Klop de eieren en voeg kaas, melk, prei, spek zout en peper toe.
5. Schenk in de bodem en bak de quiche in 25–30 minuten goudbruin. Serveer met groene salade.
4–6 personen
• 3 plakjes ontbijtspek, gesneden
• 1 pakje deeg voor hartige taart
• 3 grote eieren
• 75 g geraspte kaas
• 250 ml melk
• 1 portie gesmoorde prei
• groene salade, voor erbij
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.