Een knaller van een chutney. Felgroen en een enorme smaakexplosie. Je kunt deze dip vergelijken met een Indiase pesto, alleen is deze echt anders van smaak. Fris, heftig en echt een fantastische combinatie met papadums!
Verwijder bij de munt en koriander de blaadjes van de stelen en doe ze in een kommetje of een keukenmachine. Snijd de knoflook en groene peper fijn. Rasp de gember en knijp de citroen uit. Doe alle ingrediënten inclusief de suiker en de pindaolie in een keukenmachine of meng met de staafmixer tot een fijne puree. Breng op smaak met zout.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.