Met pasta & zalm maak je iedereen blij. In dit gerecht voeg je luxe asperge en romige creme fraiche toe en die maken het gerecht helemaal af.
1. Kook de penne al dente.
2. Meng knoflook, de helft van de citroenrasp en wat olie en wrijf de filets ermee in. Bestrooi met zout en peper en bak 5–10 minuten op middelhoog vuur.
3. Voeg 5 minuten voor de pasta klaar is de groente toe. Giet af en roer de vis in stukjes door de pasta.
4. Roer de crème fraîche erdoor, bestrooi met de rest van de citroenrasp, parmezaan en een scheut olie.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.