Van dit soort lunchsalades kun je nooit genoeg recepten hebben. Maak ze het liefst voor meerdere dagen, want ze blijven makkelijk 2-3 dagen goed in de koelkast – en dan heb je meteen een lekkere lunch voor morgen. Bovendien worden ze er vaak alleen maar lekkerder van
• 75 g quinoa
• sap van ½ citroen
• ½ el balsamicoazijn
• 2 el olijfolie
• zout en peper
• 1 flinke, gare biet, in blokjes
• ¼ komkommer, in blokjes
• 8 à 10 radijsjes, in plakjes
• 60 g zwarte of rode bessen, of bosbessen
• 20 g dille, fijngesneden
• 1 lente-uitje, in ringetjes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.