Deze easy ovenschotel smaakt heerlijk op een doordeweekse dag of op een luie zondag. Serveer met een frisse groene salade.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappels over een bakplaat en schep om met 2 eetlepels olie van de artisjokken. Rooster ze 15 minuten. Giet de artisjokken af en doe ze bij de aardappels. Leg de zalmfilets erop, knijp het citroensap erboven uit en bestrooi met zout en peper. Rooster 15 minuten, tot de zalm gaar is. Bestrooi de aardappels en vis met basilicum.
4 personen
• 500 g nieuwe aardappels, gehalveerd
• 285 g artisjokken uit pot
• 4 zalmfilets
• sap van ½ citroen
• handvol basilicumblaadjes, gehakt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.