Ovenschotel met zalm en artisjok

Ovenschotel met zalm en artisjok

Ingredienten

Deze easy ovenschotel smaakt heerlijk op een doordeweekse dag of op een luie zondag. Serveer met een frisse groene salade. 

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappels over een bakplaat en schep om met 2 eetlepels olie van de artisjokken. Rooster ze 15 minuten. Giet de artisjokken af en doe ze bij de aardappels. Leg de zalmfilets erop, knijp het citroensap erboven uit en bestrooi met zout en peper. Rooster 15 minuten, tot de zalm gaar is. Bestrooi de aardappels en vis met basilicum.

4 personen
• 500 g nieuwe aardappels, gehalveerd
• 285 g artisjokken uit pot
• 4 zalmfilets
• sap van ½ citroen
• handvol basilicumblaadjes, gehakt


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief