Omeletrolletjes met appel & huttenkäse

Omeletrolletjes met appel & huttenkäse

Met dit omeletrolletjes-recept heb je in mum van tijd een heerlijke hap op tafel. Het is absoluut niet moeilijk om ze te maken, sterker nog: zelfs een kind kan de was – uh, het koken doen! Nee, echt er is bijna niets makkelijker dan omeletrolletjes. Ben je uitgekeken op de ingrediënten uit dit recept? Ga dan gewoon experimenteren met wat je lekker vindt. Niets is te gek, en bijná alles kan – proeven is het toverwoord.

Bereiding

1. Klop de eieren kort los in een kom met de melk en een snuf zout. Verhit 1 el  ghee of olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Schenk ¼ van het eimelkmengsel erin en bak 1 minuut aan de eerste kant en dan 30-45 seconden aan de andere. Herhaal dit voor de volgende 3 omeletten.

2. Schep de ingrediënten voor de vulling in een kom door elkaar. Leg elke omelet op een bord, schep de vulling in het midden en rol op. Snijd doormidden en dien op.

Credits Recepten David Frenkiel en Luise Vindahl Fotografie David Frenkiel

Voor 4 persoon omelet

  • 4 eieren
  • 4 el amandelmelk of melk
  • snuf zeezout
  • 4 tl ghee kokosolie of olijfolie om in te bakken vulling
  • 2 rode appels, klokhuis eruit en grof geraspt
  • 12 el hüttenkäse
  • snufje kaneel
  • 4 el pompoenpitten
  • paar takjes tijm, alleen de blaadjes

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief