Omeletrolletjes met appel & huttenkäse

Intro

Met dit omeletrolletjes-recept heb je in mum van tijd een heerlijke hap op tafel. Het is absoluut niet moeilijk om ze te maken, sterker nog: zelfs een kind kan de was – uh, het koken doen! Nee, echt er is bijna niets makkelijker dan omeletrolletjes. Ben je uitgekeken op de ingrediënten uit dit recept? Ga dan gewoon experimenteren met wat je lekker vindt. Niets is te gek, en bijná alles kan – proeven is het toverwoord.

Ingrediënten

Voor 4 persoon omelet

Bereiding

1. Klop de eieren kort los in een kom met de melk en een snuf zout. Verhit 1 el  ghee of olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Schenk ¼ van het eimelkmengsel erin en bak 1 minuut aan de eerste kant en dan 30-45 seconden aan de andere. Herhaal dit voor de volgende 3 omeletten.

2. Schep de ingrediënten voor de vulling in een kom door elkaar. Leg elke omelet op een bord, schep de vulling in het midden en rol op. Snijd doormidden en dien op.

Credits Recepten David Frenkiel en Luise Vindahl Fotografie David Frenkiel