Arretjescake

Arretjescake

Zin in zoet? Dan doet deze cake het áltijd goed. Je kunt deze arretjescake het best een dag van tevoren maken, dan is hij lekker koud bij het serveren. O, en mariakoekjes zijn favoriet, maar eigenlijk kan elk knapperig koekje er wel in.

Bereiding

  1. Roer de eieren met de poedersuiker glad en voeg dan lepel voor lepel de cacao toe.
  2. Voeg de gesmolten boter toe en roer tot het een geheel vormt.
  3. Roer de in kleine stukjes gebroken biscuits erdoor.
  4. Vet de cakevorm in en giet het mengsel erin.
  5. Laat de arretjescake 1 nacht opstijven in de koelkast.

 

8 personen | 15 minuten + 1 nacht wachten

• 3 (verse) eieren
• 375 g poedersuiker
• 110 g cacao
• 110 g roomboter, gesmolten, plus extra om in te vetten
• 200 g mariakoekjes, in kleine stukjes Benodigdheden
• cakevorm


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief