Arretjescake

Intro

Zin in zoet? Dan doet deze cake het áltijd goed. Je kunt deze arretjescake het best een dag van tevoren maken, dan is hij lekker koud bij het serveren. O, en mariakoekjes zijn favoriet, maar eigenlijk kan elk knapperig koekje er wel in.

Ingrediënten

8 personen | 15 minuten + 1 nacht wachten

• 3 (verse) eieren
• 375 g poedersuiker
• 110 g cacao
• 110 g roomboter, gesmolten, plus extra om in te vetten
• 200 g mariakoekjes, in kleine stukjes Benodigdheden
• cakevorm

Bereiding

  1. Roer de eieren met de poedersuiker glad en voeg dan lepel voor lepel de cacao toe.
  2. Voeg de gesmolten boter toe en roer tot het een geheel vormt.
  3. Roer de in kleine stukjes gebroken biscuits erdoor.
  4. Vet de cakevorm in en giet het mengsel erin.
  5. Laat de arretjescake 1 nacht opstijven in de koelkast.