Dit notenbrood is een kwestie van alle ingrediënten in een kom doen, goed roeren en in de oven schuiven! Laat wel even goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Doe alle noten, pitten en zaden in een kom, voeg zout, olie en rozijnen en chocolade toe, als je die gebruikt, en roer.
3. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en meng goed.
4. Schenk het beslag in een ingevet cakeblik van 30 x 10 cm en zet 60-70 minuten in de oven, of schep het beslag in de 12 holletjes van een ingevette muffinbakvorm en bak deze in 45-50 minuten.
5. Haal uit de oven en laat helemaal afkoelen voor je het brood aansnijdt. Wikkel het brood in een schone theedoek en bewaar tot een week in de koelkast, of vries het brood in – daar kan het goed tegen.
Voor 1 brood
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.