Het fijne van havermout is dat het zo veelzijdig is. En het heeft ook nog eens gezondheidsvoordelen. Havermout zit vol goede koolhydraten die zorgen voor energie en een stabiele bloedsuikerspiegel. Bovendien zorgen de vezels in havermout voor een langdurig verzadigd gevoel.
1. Prak de stukjes mango fi jn met een vork en doe ze in een kom of mok.
2. Voeg het ei toe en meng goed.
3. Doe de havermout en de kokos erbij en roer goed door.
4. Zet de mok of kom 1½ minuut in de magnetron op de hoogste stand. En tadá. Je ontbijt is klaar. Je kunt de mugcake direct uit de mok eten. Of maak het extra feestelijk: serveer op een bord met wat extra plakjes mango, kokos en een schep kokosyoghurt ernaast.
Tip: vervang de mango en kokos door peer en kaneel. Nog feestelijker maak je het met een handje pomopenpitten.
Credits fotografie: Simone’s Kitchen
Voor 1 persoon.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.