1 Meng de havervlokken, noten (naar wens eerst even hakken), gedroogde vruchten en zaden in een grote kom.
Voeg de appel toe en schenk het appelsap erover – de havervlokken moeten zo’n 2 cm onder staan want ze zwellen op tijdens het weken. Dek af met plasticfolie en zet de kom een nachtje in de koelkast.
2 Maak de mix vlak voor het opdienen los met wat melk. Serveer met yoghurt, gepocheerd fruit en honing.
Per portie 319 kcal, 10,6 g vet (2,4 g verzadigd), 9 g eiwit, 46,9 g koolhydraten, 31,2 g suikers
6 personen
• 150 g havervlokken
• 75 g gemengde noten
• 75 g gedroogde vruchten, zoals vijgen, abrikozen en pruimen, gesneden
• 2 el gemengde zaden, zoals maanzaad, sesamzaad en pompoenpitten
• 1 appel, geschild en geraspt
• 500 ml appelsap
• melk, yoghurt, honing en gepocheerd fruit, voor erbij
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.