Muesli met noten

Muesli met noten

Bereiding

1 Meng de havervlokken, noten (naar wens eerst even hakken), gedroogde vruchten en zaden in een grote kom.
Voeg de appel toe en schenk het appelsap erover – de havervlokken moeten zo’n 2 cm onder staan want ze zwellen op tijdens het weken. Dek af met plasticfolie en zet de kom een nachtje in de koelkast.

2 Maak de mix vlak voor het opdienen los met wat melk. Serveer met yoghurt, gepocheerd fruit en honing.

Per portie 319 kcal, 10,6 g vet (2,4 g verzadigd), 9 g eiwit, 46,9 g koolhydraten, 31,2 g suikers

 

6 personen

• 150 g havervlokken

• 75 g gemengde noten

• 75 g gedroogde vruchten, zoals vijgen, abrikozen en pruimen, gesneden

• 2 el gemengde zaden, zoals maanzaad, sesamzaad en pompoenpitten

• 1 appel, geschild en geraspt

• 500 ml appelsap

• melk, yoghurt, honing en gepocheerd fruit, voor erbij


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Kookboek van het Jaar!