Sergio Herman: “Ook dit is een klassieke smaak die met me is meegelift vanuit Singapore. Mosselen en peper: dat is toch écht de ware liefde”.
*Basistechniek bakken:
voor 500 gram mosselen
Bereiding:
2 personen
Voor de Singapore-pepersaus
• 4 eetl. ketjap manis
• 5 eetl. oestersaus
• 20 gram gember, geschild en fijn versneden
• 1 teen knoflook, fijn gesneden
• 1 theel. korianderzaad, kort geroosterd in een droge bakpan
• 3 theel. versgemalen pepermix (½ zwarte peper, ½ witte peper)
• 1½ eetl. kristalsuiker
En verder
• ¼ spitskool, in fijne reepjes
• 2 eetl. olijfolie
• 1 eetl. sushi-azijn
• snuf fleur de sel en versgemalen zwarte peper
• 20 mosselen
• 2 eetl. gezouten boter
• 2 eetl. fijne reepjes lente-ui, opgekruld in ijswater
• geraspte schil van ½ limoen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.