1 Verhit een grillpan tot hij goed heet is. Besmeer de hotdogbroodjes aan beide kanten met boter en gril ze aan weerszijden tot ze lichtbruin zijn (let op dat ze niet verbranden).
2 Meng in een kom het kreeftenvlees, de bleekselderij en de mayonaise en breng op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper.
3 Snijd de warme geroosterde broodjes open, leg in elk een laag sla en daarop het kreeftenmengsel.
Per portie 441 cal., 2,7 g suiker, 19,5 g vet (6,9 g verzadigd), 28 g eiwit, 36,7 g koolhydraten
6 personen
• 85 g zachte roomboter
• 6 hotdogbroodjes
• 500 g gekookt kreeftenvlees
• 50 g bleekselderij, in reepjes
• 2 el mayonaise
• ½ krop ijsbergsla, in reepjes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.