Deze koolsalade met kokos, chili en koriander zit bomvol smaak en staat in een mum van tijd op tafel!
1. Doe een scheut olijfolie in een grote pan. Fruit de knoflook 1 minuut en voeg dan chili, komijn en sjalotjes toe. Laat dit nog 5 minuten fruiten en glazig worden.
2. Voeg de kurkuma, tomaat en 100 ml water toe. Breng het geheel aan de kook, voeg naar smaak zout en peper toe en doe de kool en kokos erbij.
3. Roer alles door, doe het deksel op de pan en zet het vuur laag. Laat de kool 5 minuten koken tot hij zacht en gaar is. Serveer met koriander en schijfjes limoen.
voor 4 personen
• olijfolie
• 2 teentjes knoflook, in plakjes
• 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en in ringetjes
• 1 tl komijnzaad
• 4 sjalotjes, gesnipperd
• 1/2 tl kurkuma
• 1 tomaat, gehakt
• 1 witte kool, in reepjes
• handvol gedroogde kokos
• korianderblaadjes en schijfjes limoen, om te serveren
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.