Dit recept is een echte zomertopper! Serveer dit frisse drankje in een groot glas met wat klontjes ijs.
1. Halveer de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil.
2. Pureer de komkommer met de avocado,de sojayoghurt, het citroensorbetijs, munt en het limoensap in de blender.
3. Verdeel de smoothie over 4 glazen en garneer met limoenrasp.
4 personen
• 1 komkommer, geschild
• sap en rasp van 1 limoen
• 1 avocado
• 250 ml sojayoghurt (mild & creamy)
• 4 bollen citroensorbetijs
• 10 blaadjes munt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.