Kastanjetagliatelle met hertenragout

Kastanjetagliatelle met hertenragout

Bereiding

Voor 6-8 personen
– 170 g type ‘00’-bloem, plus extra
– 170 g kastanjemeel
– 3 eieren
– griesmeel
– parmezaan

Hertenragout
– 1 wortel, in stukken
– 2 stengels bleekselderij, in stukken
– 1 grote rode ui, grof gesnipperd
– 75 g boter
– 3 laurierblaadjes
– 1 klein kaneelstokje
– 500 g gemalen hertenvlees
– 200 g vacuüm verpakte kastanjes, grof gehakt
– geraspte nootmuskaat
– 1 tl tomatenpuree
– glas rode wijn
– 1 liter kippenbouillon
– kleine bos peterselie, gehakt


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Kookboek van het Jaar!