Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met ‘Het slowcooker-boek’. Als oprichter van het superpopulaire platform OhMyFoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Ook met een slowcooker, die je heel veel tijd en moeite bespaart en superveelzijdig is. Sabine deelt hier met ons haar Indonesische rendang gerecht met kip en cashewnoten.
2 personen | 30 minuten | 1.30 uur wachttijd
• 500 g kippendijfilet, in blokjes
• 2 el maizena
• 4 bosuitjes, in grove stukken
• 100 g cashewnoten, ongezouten
• 4 teentjes knoflook, fijngehakt
• 2 el sojasaus
• 1 el vissaus
• 1 el oestersaus
• 2 el donkere basterdsuiker
• 1 tl gemberpasta of 5 mm verse gember, fijngehakt
• zwarte peper
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.