Indonesische rendang

Intro

Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met 'Het slowcooker-boek'. Als oprichter van het superpopulaire platform OhMyFoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Ook met een slowcooker, die je heel veel tijd en moeite bespaart en superveelzijdig is. Sabine deelt hier met ons haar Indonesische rendang gerecht met kip en cashewnoten.

Ingrediënten

2 personen | 30 minuten | 1.30 uur wachttijd

• 500 g kippendijfilet, in blokjes
• 2 el maizena
• 4 bosuitjes, in grove stukken
• 100 g cashewnoten, ongezouten
• 4 teentjes knoflook, fijngehakt
• 2 el sojasaus
• 1 el vissaus
• 1 el oestersaus
• 2 el donkere basterdsuiker
• 1 tl gemberpasta of 5 mm verse gember, fijngehakt
• zwarte peper

Bereiding