Herfstpuree met pompoen

Herfstpuree met pompoen

Bereiding

Ben jij ook zo gek op stamppot? Deze herfstpuree heeft een lichtzoete twist van pompoen. Je maakt ‘m eenvoudig als eenpansgerecht voor het hele gezin. Tip: vries een zakje in voor de volgende keer! 

1 Doe de aardappels in een grote pan gezouten kokend water, doe na 2-3 minuten de pompoen erbij. Laat koken tot ze zacht zijn. Giet af, laat alles in de pan een paar minuten droog stomen.

2 Pureer en meng met 1 el gezouten boter. Schep in een voorverwarmde schaal, doe er eventueel nog wat extra boter over.

3 Tip: Serveer met een gebakken worstje en groente.
 

   

6 personen
• 500 g aardappels
• 1 flespompoen, in flinke stukken
• 20 g licht gezouten boter


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine