Het lekkere van deze golden-chiapudding is dat je hem de avond van tevoren al bijna helemaal klaar kunt zetten. Zouden we aanraden overigens! Anders moet je twee uur wachten voordat de chia is opgesteven in de cashewdrink – maar kan hoor, alles mag. Top hem de volgende dag af met je favoriete fruit uit het seizoen, beetje nootjes en voor de crisp van kokosvlokken erbij, et voilà: deze golden chiapudding is je perfecte ontbijtje.
1. Pel de sinaasappel. Doe de partjes sinaasappel met de cashewnotendrink, kurkuma, peper, gember en kaneel in een blender en mix tot een glad geheel. Meng het chiazaad erdoor, roer goed door en zet in de koelkast.
2. Laat minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast staan zodat het chiazaad de drink kan absorberen.
3. Serveer de chiapudding met vers fruit, kokoschips of ongebrande noten.
Voor 1 persoon
Bereidingstijd 10 minuten; Koeltijd minimaal 2 uur
Topping
Verder nodig: blender
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.