1. Kook de gnocchi volgens de verpakking. Bak ondertussen het spek krokant in een scheutje olie.
2. Verhit de mosterd en prei vervolgens 1 minuut mee. Voeg de crème fraîche toe en breng zachtjes aan de kook. Neem van het vuur en roer de gnocchi erdoor. Serveer met geraspte parmezaan.
2 personen
• 200 g gnocchi
• 4 plakjes ontbijtspek, gesneden
• olijfolie
• 1 el grove mosterd
• 1 portie gesmoorde prei
• 4 el crème fraîche
• parmezaan
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.