Geef je bloemkool net die extra smaakvolle touch met dit makkelijk recept. Een kind kan de was doen!
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Snijd de bloemkool van boven naar beneden in plakken van 1 cm – ze mogen best uit elkaar vallen.
3. Leg de bloemkool in één laag in een ovenschaal. Druppel er olie en strooi er zout over.
4. Rooster 20–25 minuten (keer ze af en toe om) tot ze goudbruin zijn en beginnen te karamelliseren.
2–4 personen
• 1 bloemkool
• 3 el olijfolie
• 1 el zeezout
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.