Deze frisse limonade is perfect als je overschot of overrijpe vruchten in huis hebt. Serveer ijskoud, heerlijk voor op een warme zomerdag.
1. Doe het limoensap, de limoenrasp, het citroensap, de kristalsuiker, het vanillestokje, de frambozen en het water in een pannetje. Breng aan de kook, draai het vuur laag en geregeld roeren, 10 minuten zachtjes laten koken.
2. Zeef het na 10 minuten boven een kan (gooi de inhoud van de zeef weg). Voeg ijsgruis toe om de limonade te koelen en vul aan met spuitwater. Geef er plakjes limoen bij.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.