Frambozen-limonade

Frambozen-limonade

Deze frisse limonade is perfect als je overschot of overrijpe vruchten in huis hebt. Serveer ijskoud, heerlijk voor op een warme zomerdag. 

Bereiding

1. Doe het limoensap, de limoenrasp, het citroensap, de kristalsuiker, het vanillestokje, de frambozen en het water in een pannetje. Breng aan de kook, draai het vuur laag en  geregeld roeren, 10 minuten zachtjes laten koken.

2. Zeef het na 10 minuten boven een kan (gooi de inhoud van de zeef weg). Voeg ijsgruis toe om de limonade te koelen en vul aan met spuitwater. Geef er plakjes limoen bij. 

  • sap van 5 limoenen


  • geraspte schil van 3 limoenen


  • sap van 2 citroenen


  • 100 g kristalsuiker


  • 1 opengesneden vanillestokje


  • 200 g frambozen


  • 300 ml water 









  •  

  •  
  •  


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine