Piementos de padron

Piementos de padron

Piementos de padron – man-man, je denkt toch meteen aan het overheerlijke Spanje? In slechts drie stappen maak je deze heerlijke snack die op een borreltafel niet mag ontbreken. Als side dish doet de piementos de padron het trouwens ook heel goed. Combineer deze pepers met een tafel vol tapas en je waant je voor even onder de Spaanse zon…

Bereiding

1. Verhit de arachideolie in een pan.

2. Bak de padrónpepers kort tot ze lichtjes beginnen te verkleuren. Kruid met grof zeezout.

3. Meng de mayonaise met het gerooktepaprikapoeder en serveer als dip.

Voor 2 personen

  • 12 padrónpepers
  • scheut arachideolie
  • grof zeezout
  • 100 g mayonaise
  • 1 eetlepel gerooktepaprikapoeder

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle kerstrecepten