Als we een feestje in het vooruitzicht hebben, is het eerste waar we aan denken, hoe kan het ook bijna anders, de hapjes! Er zijn altijd een aantal favorieten die nooit mogen ontbreken, want als we ze een keertje niet maken, zijn onze vrienden stiekem een beetje van de leg. Maar we willen ook altijd een aantal nieuwe recepten maken en proeven, waar hopelijk iedereen dan steil van achterover slaat. En soms, soms komen ze dan op het lijstje favorieten, dat inmiddels al uit een repertoire van onze eigen negen feestklassiekers bestaat. Hoe we op een nieuw recept komen? De inspiratie komt uit allerlei hoeken: een ingrediënt bij de toko, een feestje bij de buurman, een recept uit een buitenlands foodmagazine, een experiment, het kan allemaal. Dit keer maakten we er kleine broodjes van, kozen onze eigen toppings en gingen aan de slag. Het feestelijke resultaat vind je hier – zou dit een nieuwe favoriet worden?
Basisingrediënten
Parmahamtopping (voor 1 klein naanbrood)
Asperge-zalmtopping (voor 1 klein naanbrood)
Avocado-erwtjestopping (voor 1 klein naanbrood)
Edamame-granaatappeltopping (voor 1 naanbrood)