Bak een flinke portie van deze cruesli en je zult iedere dag ontbijten als je een vorst! De cranberry’s geven een lekker zoetfris smaakje aan je ontbijt.
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng noten, havervlokken, pitten, de helft van de cranberry’s en de olie. Bedek alles met de olie.
2. Verdeel het mengsel over 2 bakplaten en bak in 25 minuten krokant en goudbruin.
3. Mix de yoghurt met de kaneel.
4. Serveer de cruesli met yoghurt, honing en cranberry’s.
6 personen
• 200 g gemengde noten,gehakt
• 400 g havermoutvlokken
• 100 g pitten of zaden (bijv. pompoenpitten)
• 150 g gedroogde cranberry’s
• 2 el plantaardige olie
• 500 g yoghurt
• 1 tl kaneel
• vloeibare honing
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.