Het leuke van volkoren couscous is dat je niet proeft dat het volkoren is. Lekker en gezond dus! Perfect voor in deze couscous met abrikozen en kaneelamandelen.
1. Breng het water met het bouillonblokje aan de kook. Doe het water bij de couscous en laat het een paar minuten intrekken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de couscous los met een vork. Snij de knoflook, ui, venkel en gember fijn en bak aan in een koekenpan met wat olijfolie. Snij de abrikozen in schijfjes en bak ze even mee. Laat afkoelen.
2. Rooster de amandelen in een klein koekenpannetje met de kaneel en een klein beetje olie. Roer de honing erdoor. Neem de amandelen in een apart bakje mee.
Als je in de gelegenheid bent het geheel op te warmen, dan is dat lekker, maar koud kan ook.
voor 1 portie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.