1 Klop de boter en gezeefde poedersuiker tot een lichtgekleurd en smeuïg mengsel.
2 Klop de cognac en het hete water erdoor. Laat koud worden in de koelkast en serveer bij Christmas
pudding (recept hier) en custardsaus (zie recept hier).
Klik hier voor het recept van een
Klik hier voor het recept van custardsaus
Recept Georgie Socratous
Fotografie Myles New
Genoeg voor 1 Christmas pudding
• 100 g boter, op kamertemperatuur
• 100 g poedersuiker
• 2 el cognac
• scheutje heet water
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.