Verfrissend, zuur, spicy, zoet en romig en ontzettend makkelijk om te maken: deze ceviche kan weleens je nieuwe standaard worden als je gasten over de vloer krijgt – verdubbel of verdriedubbel de hoeveelheden in dat geval.
• 1 chayote (peervormige groene groente, Surinaamse of Aziatische supermarkt)
• 1 rode ui
• 1 sinaasappel
• 2 limoenen
• 1 citroen
• 2 eetl. green seasoning
• 200 gram zeebaarsfilet zonder huid
• zout en versgemalen zwarte peper
• 1 avocado
• 20 gram bakbanaanchips (grote supermarkten, toko of Surinaamse winkel)
Benodigdheden
• mandoline
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.