Chowder
– 4 plakjes gerookte, doorregen bacon
– een klein bosje lente-uien
– 250 g rode aardappelen
– 4 maïskolven
– 1 schelvisfilet van 300 g, zonder vel en graten
– 3 verse laurierblaadjes
– 3 takjes verse tijm
– 1 liter biologische kippenbouillon
– 1½ dl koffieroom
– 200 g gepelde, gekookte garnalen
– 150 g matses, of soortgelijke crackers
Pittige garnalen
– 8 grote, ongepelde, rauwe tijgergarnalen
– een klontje boter
– een paar takjes verse tijm
– 1 afgestreken theelepel cayennepeper
– kaneel
– 4 tenen knoflook
– ½ verse, rode Spaanse peper
– ½ citroen
Extra
– olijfolie
– extra vierge olijfolie
– zeezout & zwarte peper
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.