Met deze goddelijke bruschetta’s steel jij de show tijdens een borrel of Italiaans diner!
1. Verwarm de oven voor op 190°C
2. Snijd de uiteinden van de ciabatta af en snijd het brood in 12-15 diagnonale sneetjes van circa 1,5 cm dik. Leg ze op een grote bakplaat, bedruppel ze met 2 eetlepels van de olie en bak ze 7-8 minuten.
3. Meng de tomaten, feta, chilivlokken, rucola en de rest van de olie in een kom. Voet zout en peper toe.
4. Neem de crostini uit de oven en besmeer ze met de pesto. Verdeel er het tomatenmengsel plus wat drupjes olijfolie over en serveer.
Voor 12-15 stuks
•1 ciabatta
• 4 el olijfolie
• 250 g kleine romatomaatjes, gesneden
• 100 g feta, verbrokkeld
• 1 tl chilivlokken
• 4 el fijngehakte rucola
• 200 g verse pesto
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.