Verhit de arachideolie in een wok of grote koekenpan op hoog vuur. Roerbak de knoflook en gember in 1–2 minuten geurig en goudgeel.
Voeg de groente, sojasaus en een scheutje water toe; roerbak tot de groente gaar is. Neem de wok van het vuur, roer de sesamolie erdoor en serveer.
4 personen
• 2 el arachideolie
• 2–3 tenen knoflook, in dunne plakjes
• duimgroot stukje gember, geschild, julienne gesneden
• 350 g Chinese groene bladgroente (bijv. paksoi)
• 1 el sojasaus
• 1 el sesamolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.