We kunnen nooit genoeg krijgen van bananenbrood! Met een vleugje chocolade erin, spicy kruiden of omgedoopt tot handige go-to-muffins. Heb je nog een paar rijpe bananen liggen? Stop ze dan in deze bananenbroodmuffins, die zijn perfect voor deze baksels. Oh, en maak je er meer dan je op kunt? Je kunt ze heel goed invriezen, en nog slimmer: doe ze in porties in een zakje, dan hoef je ze niet allemaal tegelijk te ontdooien en geniet je er langer van.
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Prak de bananen tot puree.
3. Voeg aan de geprakte bananen de bloem, het ei, blauwe bessen, honing en bakpoeder aan toe.
4. Meng alles goed door elkaar en verdeel het beslag over de muffinvormpjes.
5. Zet de muffins ongeveer 20 minuten in de oven totdat ze gaar zijn.
Recept voor 4-6 muffins
Tijd: 10 min. + 20 min. in de oven
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.