Bananenbrood muffins met blauwe bessen

Intro

We kunnen nooit genoeg krijgen van bananenbrood! Met een vleugje chocolade erin, spicy kruiden of omgedoopt tot handige go-to-muffins. Heb je nog een paar rijpe bananen liggen? Stop ze dan in deze bananenbroodmuffins, die zijn perfect voor deze baksels. Oh, en maak je er meer dan je op kunt? Je kunt ze heel goed invriezen, en nog slimmer: doe ze in porties in een zakje, dan hoef je ze niet allemaal tegelijk te ontdooien en geniet je er langer van.

Ingrediënten

Recept voor 4-6 muffins

Tijd: 10 min. + 20 min. in de oven

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Prak de bananen tot puree.

3. Voeg aan de geprakte bananen de bloem, het ei, blauwe bessen, honing en bakpoeder aan toe.

4. Meng alles goed door elkaar en verdeel het beslag over de muffinvormpjes.

5. Zet de muffins ongeveer 20 minuten in de oven totdat ze gaar zijn.