Met deze havermout muffins start je je dag op een heerlijke gezonde manier met al het goede van deze verantwoorde graansoort. Lekker als ontbijt of bij de thee!
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Meng 180 g zelfrijzend bakmeel, 1 tl zuiveringszout, 80 g suiker, 100 g havermout en 1/2 tl zout in een grote kom.
3. Meng in een kleine kom 180 ml melk, 1 ei, 80 ml plantaardige olie, 3 kleine rijpe bananen, gepureerd, en 1/2 tl vanille-extract.
4. Roer de natte ingrediënten met een pollepel door de droge ingrediënten (roer niet te lang).
5. Schep in een muffinblik voor 12 stuks; bak de muffins in 18–20 minuten goudbruin.
12 stuks
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.