Verwarm de oven voor op 170 ºC. Klop de boter en suiker tot een romig mengsel. Klop de eieren en vervolgens de droge ingrediënten er geleidelijk door.
Schil en rasp een appel; schep door het beslag. Schenk de helft ervan in een ingevette en met bakpapier beklede taartvorm (Ø 18 cm). Snijd de andere appel in dunne plakjes, verdeel de helft ervan over het beslag in de vorm, schep de rest van het beslag erop en verdeel daarover de rest van de appel.
Bestrooi met de havermout. Bak de taart 45 minuten, dek hem af met alufolie en bak hem dan nog 30 minuten, tot een prikker die je erin steekt er schoon weer uitkomt. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.