De Italianen kunnen zoet bakken als de beste. De zogenaamde dolci is minstens zo belangrijk als pasta en pizza. Maak deze makkelijke taart met frambozen en hazelnoten. Wedden dat het niet bij een stukje blijft?
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een springvorm (ø 20 cm) in en bekleed de bodem met bakpapier. Klop de boter en suiker in een kom tot een licht mengsel; klop hier de
eieren een voor een door.
Stamp in een vijzel de meeste hazelnoten fijn en voeg ze toe aan het beslag. Zeef het meel erboven, meng alles goed en schep dan twee derde van de frambozen erdoor. Schep het beslag in de vorm en strooi de koekkruimels erover. Bak de taart 45 min. in de oven (dek de bovenkant de eerste
30 min. af met bakpapier), tot-ie goudbruin is.
Laat de taart afkoelen op een rooster en snijd in punten. Serveer met de rest van de frambozen, hazelnoten en poedersuiker.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.