Gratis weekmenu: Vegan soul food

25 augustus

Deze week geven wij weer een gratis weekmenu weg. Deze week met 7 kleurrijke recepten uit Vegan soul food.

“Eat a rainbow is a piece of cake met dit werkelijk prachtige én originele kookboek van Jason. Vegan eten is voor mij genieten zonder consessies en het ís de toekomst. Vegan soul food overtuigt zelfs de rascarnivoor of kaasverslaafde vaker voor vegan eten te kiezen (en anders zijn ze gek!). De regenboogmaki, rijstnoedelsalade en gemarmerd bananenbrood zijn mijn favorieten. Een must have om op je keukenplank te hebben staan!’ – Nina Pierson, influencer en eigenaar van saladadebarketen SLA.

Vegan soul food, beter laat de kleurrijke keuken van Jason Tjon Affo zich niet omschrijven. In dit prachtige kookboek deelt Jason, bekend van The Indigo Kitchen, zijn allerbeste veganistische recepten. Door de natuurlijke kleurstoffen zijn de gerechten een feest voor het oog en dankzij Jasons multiculturele afkomst hebben ze ook een tropisch tintje. Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl. En wat dacht je van een broodje pikante sticky tempeh of een kom verwarmende havermout met blauwe bessen en bakbanaan? Allemaal vegan, gezond en superlekker!

Het weekmenu, dat we speciaal voor jullie samenstelden, geeft je zeven kleurrijke vegan recepten. Je kan het hele menu hier downloaden. Sla het op op je computer of print het uit en hang het in je keuken. 

Wil je het weekmenu per recept bekijken? Dat kan ook! 

Het weekmenu bestaat uit:

Benieuwd naar de rest van het boek? Hier kun je ‘m bestellen.

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief