Toptip: de bier butler app

5 december

Dat we gek zijn op eten? Wist je al. Maar we lopen ook warm voor een biertje bij een lekker maaltje. Maar wat een keuze is er. Gelukkig hebben we de oplossing gevonden: de biertbutler-app. Deze app helpt je bij het vinden van de perfecte bier-spijsmatch. Vanavond een stamppotboerenkool met rookworst op tafel? De Bier Butler vertelt je welk (speciaal)biertje er pico bello bij past. Wist je nog niet? Mooi, nu wel!
 
Hoe het werkt: laat de Bier Butler weten wat je gaat eten en/of wat je favoriete smaken zijn, en hij vertelt je het perfecte bieradvies. Kan het simpeler zou je bijna denken… Nee, en gelukkig maar, want zo kun je al je tijd in het koken stoppen en geniet je binnen de kortste keren van een heerlijke bier-foodcombi. Ook leuk: het blijft niet alleen bij een advies de app vertelt je ook tips, ideeën en allerlei suggesties. Toppertje hoor, die bierbutler!
 
Recepten om voor te proeven
Om je alvast een beetje warm te maken, vroegen we hem om een paar lekkere combinaties. Zo kun jij alvast proeven. Zijn de smaken raak, dan staat je nog maar één ding te doen: downloaden die app. Of wacht, waarom zou je het niet meteen doen?
 
Geitenkaasballetjes voor bij de bierborrel: deze geitenkaasballetjes met olijven en pistachenootjes zijn een schot in de roos wanneer je een tripel gaat schenken – geitenkaas kan namelijk altijd wel een zoetje gebruiken. Omdat we in dit recept geen honing gebruiken, fungeert het bier als honing. Proef maar, lekker hé?
 
Smakelijke dadels: om het af te maken combineer je de heerlijke dadels met bijvoorbeeld een Budels IPA. En wil je het helemaal goed doen: de smaak van een IPA komt het best tot zijn recht in een hoog glas.
 
Beenham uit de oven: aardappeltjes, vlees en groente; het neemt ons mee naar de keuken van onze moeders. Maar om het toch helemaal van nu te maken, schenken we er een Dord van de Alfra-brouwerij bij. Lekker, joh! 
 
Winnen!
De bierbutler-app is al een cadeautje op zich, maar we mogen je nog blijer maken. Doe mee met deze winactie en maak kans op een van de vijf bierboeken.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief