Spicy. Tosti. Vegan. Drie keer raak als je het ons vraagt! Let wel op dat je veganistische kaas koopt (dat kan online en vaak ook bij de betere kaaswinkel), anders maak je de laatste belofte van deze verrukkelijke tosti niet waar.
1. Bestrijk een snee speltbrood met de kruidenhummus en dikke sojayoghurt.
2. Verdeel de jalapeño en jalapeño op zuur over de hummus en sojayoghurt. Beleg met de veganistische kaas
3. Top af met de andere snee speltbrood en gril de tosti 5 minuten tot de kaas gesmolten is.
Serveren: snijd de tosti diagonaal doormidden.
Dit recept komt uit het boek ‘Het ultieme tostiboek’ van Jasper Kool (€25,- uitgeverij Carrera).
Voor 1 tosti:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.